Wij zijn...

  • Lonneke Kikkert en Chantal van Kempen
  • Niet bang om gekke vragen te stellen en goudeerlijke gesprekken te voeren. Zo krijgen wij het verborgen probleem binnen een organisatie boven tafel
  • Dwarskijkers, met een oneindige schat aan creatieve ideeën om teams echt in actie te zetten.
  • Een organisatie -en sociaal psycholoog, gespecialiseerd in gamification als leerinterventie tool.

Lonneke: Mijn missie is mensen op een positieve manier triggeren om patronen te doorbreken en hun dromen te bereiken. Mensen wil ik raken, verrassen en uitdagen. Mijn positieve aanpak, betrokkenheid en enthousiasme zet ik in om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Chantal Ik sta bekend om mijn grenzeloze enthousiasme en energie in alles wat ik doe. Verrassing, verandering en verbinding zijn voor mij belangrijke waarden. Verrassing is voor mij spontaniteit, het avontuur opzoeken en constant nieuwe uitdagingen aangaan. Verandering zorgt voor nieuwe kansen. Want het kan altijd slimmer, leuker en fijner. Ik zoek verandering vooral in persoonlijke ontwikkeling en groei bij mensen. Verbinding is voor mij het samen creëren en bijzondere ontmoetingen faciliteren. “Mijn missie is om levens veranderende ervaringen te creëren waardoor mensen de moed vinden het leven te leiden dat ze willen.”